Brain Nutrition

Productgegevens

Marvalous Health Brain Nutrition capsules bevatten een unieke blend - op 100% natuurlijke basis - van essentiële nutriënten en bouwstenen die onze hersenen en zenuwstelsel nodig hebben om optimaal te functioneren, presteren en/of te herstellen. Deze nutriënten zijn afkomstig van Ayurvedische en Chinese kruiden, planten, groentes en fruitsoorten.Bevat onder andere een rijke dosering Vitamine B1, B12, quercetine, ginkgo, fosfatidylcholine en fosfatidylserine.

De zorgvuldig gebalanceerde samenstelling draagt bij aan een beter functionerend brein en meer scherpte, focus, concentratie en mentaal uithoudingsvermogen, maar ook voor optimale fitheid en energie. Omdat Healthy Brain Nutrition een 100% natuurlijk product is, werkt het synchroon met het bioritme, dus overdag ondersteunt het optimale scherpte en in de avond en nacht om beter tot rust te komen en af te schakelen. Het product is getest op aanwezigheid van ongeoorloofde stoffen (doping) en is daarvan vrij bevonden.

30 capsules van 1.800mg. Dagelijks 1 capsule op een lege maag (half uur voor het eten of 2 uur na het eten) in de ochtend voor een goede start van de dag. Desgewenst een tweede capsule vroeg op de avond om ter ondersteuning om af te schakelen en een goede nachtrust.


Ingrediënten

Thiamine (vitamine B1), Cobalamine (vitamine B12), Phosphatidylserine, Phosphatidylcholine, Gingko, Flavone glycosides, Quercetine, Kaempferol, Isorhamnetin, Terpene Lactones, Gingkolides A, B & C, Bilobalides, Heterosides, Oleic Acid, Omega-3 ALA, Linolenic Acid, Catechin, Sitosterol, Theobromine, Resins, Isobramic Acid, Glutamic Acid, Flavonoids, Dicalcium Phosphate, Rutin

Capsules: water, bijenwas, carob, gelatine (halal)

100% natuurlijk, bevat geen kunstmatige of synthetische ingrediënten

Disclaimer

De informatie en producten op deze site zijn niet bedoeld om ziektes te genezen, voorkomen of behandelen. Voor medisch advies dient u een erkende specialist te raadplegen. Alle produkten zijn 100% natuurlijk.

Marvalous Health is een handelsnaam van Marvalous B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer 531.66.531

BTW Nr. NL.850.776.259.B01

Algemene Voorwaarden

Privacy Beleid

Head Office

Global Partners